Társkereső sikertörténetek - Anikó és Dávid

Társkereső sikertörténetek – Anikó és Dávid

Online társkeresőn ismerkedtek meg 11 éve.

Anikó mosolyogva gondol vissza azokra a napokra, boldogan meséli a sikertörténetüket:

Egy barátnőm ajánlotta az online társkeresőt, ő úgy gondolta, hogy éppen itt találhatnám meg a boldogságot. Először nem is akartam hallani róla 🙂 , de végül úgy döntöttem, hogy “miért is ne”, esélyt fogok adni ennek az új lehetőségnek.

Regisztráció után azonnal elkezdtem böngészni a felhasználókat. Sok helyes fotó közül Dávidra felfigyeltem,  valahogy azonnal megragadta a figyelmemet. A mosolya egyenesen elbűvölt, a képről átjött a pozitív kisugárzása. Elolvastam bemutatkozását, az érdeklődési köreink hasonlóak voltak, tetszett a humora.

A beszélgetésünk elején már éreztem, hogy mennyi közös van bennünk. Mindketten imádtuk a természetet, a túrázást, és az izgalmas utazásokat. Teljesen más területeken dolgoztunk, dolgozunk még most is, de ennek ellenére könnyen megértettük egymást.

A beszélgetéseink napról napra mélyültek. Néha úgy éreztem, mintha már nagyon régóta ismerném. Egyre többet gondoltam arra, hogy valóban megtaláltam azt az embert, akivel szívesen tölteném az életemet. Sok bátorság kellett a személyes találkozáshoz, mert tartottam egy esetleges csalódástól. A kétdimenziós élményt készültem lecserélni a háromdimenziósra, tagadhatatlanul ambivalens érzésekkel járt. Egyszerre vágytam rá és féltem tőle. Utólag kiderült, hogy Dávid hasonlóan érzett. Végül megbeszéltük az első személyes találkozót.

Az első találkozás felejthetetlen volt

Budapesten találkoztunk a Westendben. Dávid még jobban tetszett nekem élőben és meglehetősen zavarban voltam. Igyekeztem leplezni ugyan, de ettől még kínosabbá tettem az önmagam helyzetét. Dávid láthatóan észrevette a helyzetet, igyekezett  természetességgel kezelni a helyzetet. Bevallom, inkább a második találkozásra gondolok szívesebben. 😀 Nagyon sokszor úgy éreztem Dávid társaságában, hogy az idő megállt, és csak mi ketten létezünk a világon.

Egyre sűrűbben találkoztunk, és mindketten éreztük, hogy összetartozunk. Kezdett kialakulni bennünk a bizalom és a kötődés, annak ellenére, hogy egy kicsit féltünk is az elköteleződéstől. Úgy egy év múlva közösen döntöttünk a házasság mellett. Persze volt romantikus lánykérés meg minden ami ezzel jár 🙂 . Csodálatos és meghitt esküvőnk volt, a legszorosabb barátaink és családtagjaink boldogan osztoztak örömünkben.

10 éve vagyunk házasok

Minden nap hálásak vagyunk a Jó Istennek, hogy lehetővé tette számunkra az egymásra találást. Néha gondolunk arra a bizonyos online társkeresőre, Twoo volt a neve, talán nem a legnépszerűbb volt abban az időben és azóta már nincs is. Azt viszont megtanultuk, hogy a boldogságot bárhol meg lehet találni, online társkeresőn is, akár a legváratlanabb helyeken is szembe jöhet az igazi.

Beküldő: D. Anikó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük